Vill ni skydda mot fåglar så tänk på att använda ett material som inte skadar fåglar. Knutfri polypropen är ett textilt material som både är starkt, mjukt. Det är också miljöklassat enligt OEKO TEX 100 och REACH. Det är väldigt stor skillnad på fåglar. Rovfågel, mås och duva kan kräva lite kraftigare nät
( 2-4 mm i garnet ) medan med småfågel så kan det räck med 1,5-2 mm i garnet.
Små fågel behöver bara en maskstorlek på cm 20 mm medan större fåglar skyddas bra även med maskstorlekar upp mot 40-50 mm.

Fågelskyddsnät

Se vår kundreferens från fiskhamnen i Göteborg som vi har hjälpt med material, analys och installation av fågleskyddsnät
Genom att klicka på formulär -knappen så godkänner du vår "Privacy Policy" Självklart följer vi och är utbildade i GDPR. Genom att fortsätta att använda sidan godkänner du vår Coockie policy som du kan läsa om här. Mer om GDPR kan läsa om du klickar på länken här: Notera att vi inte automatiskt lägger till dig i nyhetsbrev eller annan mailbaserad marknadsföring kopplat till dessa uppgifter när du fyller i formuläret. Vill du hålla dig uppdaterad med våra nyheter rekommenderar vi istället att du anmäler dig till våra nyhetsbrev eller följer oss på sociala medier.
+46 31 7884512
daniel.olsson@industrinat.se
Industrinät Nordiska Nätlösningar AB
Möbelgatan 4, 431 33 Mölndal
info@industrinat.se
www.industrinat.se
www.industrialnetsolutions.com
  • - 3000 nöjda kunder - Kvalitet och säkerhet framför allt - Kundanpassade lösningar

2019. Samtliga foton och media är reserverade och får inte användas utan Industrinät Nordiska Nätlösningar AB´s skriftliga medgivande.