SKYDDSNÄT

Vill du köpa skyddsnät, fallskydd eller annat typ av nät?
Testa gärna vår Pris och Plankalkylator nedan.
Vi har även dessa uppdelade i kategorier med lite mer information om respektive nättyp som hittar
om du klickar här. För att avgränsa och hindra lättare föremål klicka här.
Vill du se våra referenser klicka här.

Skyddsnät används normalt för att fånga upp saker eller människor, för att avgränsa eller för att bryta vinden.
Det kan också användas som profilering med tryck på samt för diverse olika designsyften samt för sport.
Så möjligheterna med skyddsnät är egentligen oändliga. Det som är unikt med skyddsnät är materialets och maskornas samverkan som tillsammans absorberar kraft långt mycket bättre än andra typer av material. Dessutom är skyddsnät lätt, flexibelt och har en låg kostnad sett till alternativa lösningar.

Gällande personlig skyddsutrustning är hjälm en självklarhet vid minsta risk för fallande objekt. Redan från låga fallhöjder föreligger dock skaderisker trots användning av hjälm. Då kan ett skyddsnät komplettera och absorbera kraft eller allra bäst förhindra att något fall ner i huvudet sker överhuvudtaget. Att säkra verktygen är också något som blir mer och mer självklart i Sverige vilken är en positiv utveckling. Det är dock inte bara verktyg som kan ramla ner i huvudet. Det kan även handla om betonglossning i tak och andra lösa objekt från hög höjd kan falla ner och då kan fallhöjden och därmed anslagskraften blir betydligt större och det är möjligt ( eller snarare troligt ) att hjälmen inte skyddar tillräckligt mycket.

Att använda skyddsnät tillsammans med oss på Industrinät är ett bra miljöval. Vi erbjuder alltid upphämtning för återbruk, långa garantier och numera även uthyrning. Alla dessa saker skall samverka till att våra skyddsnät används länge och cirkulerar i användarkedjan så lång tid som det bara går innan de slutligen återvinns.
Alla våra skyddsnät är 100 % återvinningsbara och många av dem har dessutom OEKO TEX certifiering för
bevisat fritt från skadliga ämnen. All produktion sker i Europa med arbetare med goda villkor och vi strävar efter att har miljövänliga transporter. Välkommen till Industrinät och till en värld av skyddsnät

Guide kring val av skyddsnät

Genom att klicka på formulär -knappen så godkänner du vår "Privacy Policy" Självklart följer vi och är utbildade i GDPR. Genom att fortsätta att använda sidan godkänner du vår Coockie policy som du kan läsa om här. Mer om GDPR kan läsa om du klickar på länken här: Notera att vi inte automatiskt lägger till dig i nyhetsbrev eller annan mailbaserad marknadsföring kopplat till dessa uppgifter när du fyller i formuläret. Vill du hålla dig uppdaterad med våra nyheter rekommenderar vi istället att du anmäler dig till våra nyhetsbrev eller följer oss på sociala medier.
+46 31 7884512
daniel.olsson@industrinat.se
Industrinät Nordiska Nätlösningar AB
Möbelgatan 4, 431 33 Mölndal
info@industrinat.se
www.industrinat.se
www.industrialnetsolutions.com
  • - 3000 nöjda kunder - Kvalitet och säkerhet framför allt - Kundanpassade lösningar

2021. Samtliga foton och media är reserverade och får inte användas utan Industrinät Nordiska Nätlösningar AB´s skriftliga medgivande.