Skyddsnät

Skyddsnät bergnät
Bergnät hos Skanska i Stockholm. Industrinät anpassar skyddsnät för tillfälligt skydd på bergspartier, broar och viadukter men vi har även sportnät, fallskyddsnät och finmaskiga nät.
 • Art.I2005 5 mm 45 maska 112 kr /kvm

  Ett klassat skyddsnät som också används som person fallskyddsnät

 • Art.G101 2,9mm 20 mm maska 100 kr / kvm

  Skyddsnät för lättare fallande föremål samt en del av kombinationsnät

 • Art.I1885 4 mm 40 mm maska 80 kr / kvm

  Väldigt bra all round nät för fallande föremål

 • Art.I2003 2,3 mm 30 mm maska mörkgrön 40 kr/ kvm. Nu 30 kr /kvm

  ett bra allround skyddsnät - lättare fallande föremål, fågelskydd och sportnät.

 • Art.I1889 3 mm 50 mm 60 kr / kvm

  ett prisvärt nät om man vill skydda från mås, duva eller kaja samt som sportnät och sidoekydd/horisontellt skydd.

 • Art.I1886 4 mm 50 mm maska svart vit grön 70 kr / kvm

  ett prisvärt nät om man vill skydda från mås, duva eller kaja samt som sportnät, sidoskydd/horisontellt skydd.

 • Art.I1885 4 mm 40 mm maska svart vit grön 80 kr / kvm

  ett prisvärt nät om man vill skydda från mås, duva eller kaja samt som sportnät och sidoskydd/horisontellt skydd.

 • Art.I2011 *nyhet* Extruerat nät ett lite hårdare plastnät, 1,5 meter i bredd upp till 50 meters längder öppning 27X27 mm 30 kr /kvm

  Ett nät som sviktar mindre men som är lite hårdare och kan skydda bättre i vissa miljöer.

Kontakta oss

Våra skyddsnät

Våra skyddsnät

På Industrinät fokuserar vi på att tillhandahålla ett brett utbud av skyddsnät, som passar för olika säkerhetsbehov inom industrin. Vårt sortiment inkluderar fallskyddsnät, nät för fallande föremål, sidoskyddsnät och fågelskyddsnät. Dessa produkter finns tillgängliga i måttanpassade storlekar samt i standardstorlekar, som rullar, för att tillgodose olika användningsområden. 

Säkerhetsstandarder

Vi är engagerade i att leverera högkvalitativa produkter som uppfyller viktiga säkerhetsstandarder, inklusive EN1263-1 och 2 för personligt fallskydd samt M1 och B1 för flamskydd. Dessutom följer vi stränga miljöstandarder, inklusive OEKO TEX 100 och REACH, vilket reflekterar vårt åtagande för både säkerhet och miljöansvar. 

För att säkerställa att våra kunder får precis vad de behöver, erbjuder vi fria prover och kostnadsfri rådgivning, samt en användarvänlig pris- och plankalkylator som är tillgänglig för alla. Vi erbjuder också flexibla betalningsalternativ, som 30 dagars faktura för företagskunder, för att underlätta inköpsprocessen. 

Industrinäts framgångsrika projekt och installationer, som exempelvis i Halmstad Hamn, bekräftar vår position som en ledande leverantör av skyddsnät. Vi erbjuder även innovativa lösningar som smarta räckessystem, vilket ytterligare breddar vårt erbjudande inom skydd och säkerhet. 

 

Våra material

Material som vi jobbar med är främst textila skyddsnät, polypropen, polyten men vi tar även fram metallnät mot förfrågan.  Fördelen med textila nät är att de är starka, klarar utomhusbruk många år, sviktar och absorberar kraft och har låg vikt. I tillägg är ofta textial nät ett billigt allternativ till stålnät.  Vi kan dock ta fram följande metallnät:

Svetsade nät, krenelerade vävda nät och stålvajernät av olika slag, tex sk webnet. Se mer om våra metallnät här. 

En nyhet är vi nu även kan erbjuda lite hårdare sk extruerade nät i olika diemsioner, max bredd på dessa är 1,5 meter. 

Vi erbjuder installation i egen regi och via rikstäckande partnernätverk. Tillbehör och infästning anppasas och levereras i den mängd som behövs för det aktuella projeketet och levereras som en sändning färdigpaketerat. 

Vi erbjuder installation i de flesta städer i Sverige och ibland utomlands. 

Våra tillbehör och infästning anpassas tillsammans med våra skyddsnät och paketeras om så önskas så att ni får allt levereras och paketeras tillsammans. Våra tillbehör är antingen varmgalvaniserade, elgalvaniserade eller A4 syrafast för känsliga miljöer. Vi kan även rostskyddsbehandla med termoplastning. 

För att komma till våra fallskyddsklassade nät klicka här. Vill du komma till vår kategori för fallande föremål klicka här.

 

Johan Stålfors
Johan StålforsFeldts fisk och skaldjur
Read More
"Vi är jättenöjda med den lösning som Industrinät har gett till oss"
Tomas Söderlund
Tomas SöderlundTungdykargruppen
Read More
"Tidigare beställt nät är monterat sen ett tag tillbaka med mycket bra resultat. Under gårdagen stöp en hamnarbetare på en tamp och föll ner i nätet. Utan detta nät hade denna person ramlat rakt ner bland aktertrustrarna på fartyget. Summa sumarum så fungerar nätet mycket bra! Men nog om detta! Jag skulle vilja måttbeställa lite mera nät"
Philippe Ekholt
Philippe EkholtBergtekniker Sweco
Read More
"På Sweco bergteknik har man nyligen använt skyddsnät från Industrinät Nordiska och det blev skarpt läge direkt. Flera stenar på upp till 40 kg st föll från 3 meters höjd hamnade i nätet som stod emot helt enligt plan. Utan detta nätet hade vattenpumpar som leder ut dagvatten skadats."