Säkerhetsnät

Välkommen till Industrinät.se, din ledande leverantör av säkerhetsnät för industriella och kommersiella tillämpningar. Våra säkerhetsnät är designade för att erbjuda maximalt skydd och säkerhet i en mängd olika miljöer, från byggarbetsplatser till lager och fabriker. 

Skyddsnät betonglossning från bro
 • Art.I2005 Skyddsnät 5 mm 45 maska 112 kr /kvm

  Ett klassat nät som också används som person fallskyddsnät

 • Art.I2008 Skyddsnät 5 mm 60 maska 90 kr /kvm

  Ett klassat nät som också används som person fallskyddsnät

 • Art.I2005_2 Skyddsnät 5 mm 45 mm maska Flamsskyddsbehandlad M1 B1 Din402 kr 200/ kvm

  Skyddsnät för lättare fallande föremål samt en del av kombinationsnät

 • Art.I2004 Skyddsnät 5 mm 100 mm maska 60 kr / kvm

  Samtliga fallskyddsnät är klassade enligt En1263-1 samt sätt upp enligt EN1263-2 av firma med särskild kunskap kring fallskyddsnät enligt arbetsmiljöverkets riktlinjer.

Mer info från Arbetsmiljöverket finner du här.  

Se och kalkylera fler versioner av fallskyddsnät i vår pris och plankalkylator nedan under fliken priskalkylator.

Installationstjänst i hela Sverige.
Tillbehör och infästning anpassas och paketeras om så önskas.

Vi har klassat rep 30kN, klassade karbinhakar och schacklar. Varmgalvaniserad, elgalvanserat och A4 syrafast. 

 Installation från 600 kr / per / h + ev resa, logi, mil.

Alla priser ex moms.

Kontakta oss

Johan Stålfors
Johan StålforsProduktionschef Feldts fisk och skaldjur
Read More
"Vi är jättenöjda med den lösning som Industrinät har gett till oss"
Tomas Söderlund
Tomas SöderlundTungdykargruppen Stockholm
Read More
"Tidigare beställt nät är monterat sen ett tag tillbaka med mycket bra resultat. Under gårdagen stöp en hamnarbetare på en tamp och föll ner i nätet. Utan detta nät hade denna person ramlat rakt ner bland aktertrustrarna på fartyget. Summa sumarum så fungerar nätet mycket bra! Men nog om detta! Jag skulle vilja måttbeställa lite mera nät"
Philippe Ekholt
Philippe EkholtBergtekniker Sweco
Read More
"På Sweco bergteknik har man nyligen använt skyddsnät från Industrinät Nordiska och det blev skarpt läge direkt. Flera stenar på upp till 40 kg st föll från 3 meters höjd hamnade i nätet som stod emot helt enligt plan. Utan detta nätet hade vattenpumpar som leder ut dagvatten skadats."

Fördelar med säkerhetsnät 

Säkerhetsnät spelar en avgörande roll i att förhindra olyckor och skador genom att fånga upp fallande föremål och erbjuda en säker arbetsmiljö. Våra säkerhetsnät är tillverkade av hållbara och starka material som klarar av tuffa förhållanden och långvarig användning. 

Våra produkter 

På Industrinät.se erbjuder vi ett brett utbud av säkerhetsnät som uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Våra nät är lämpliga för en mängd olika användningsområden och finns i olika storlekar och styrkor för att passa dina specifika behov. Våra säkerhetsnät är tillverkade av robusta material som garanterar lång livslängd och pålitligt skydd. Vi erbjuder nät i olika storlekar och konfigurationer för att möta dina unika behov och arbetsförhållanden. Våra nät är lätta att installera och kräver minimalt underhåll, vilket sparar tid och kostnader i det långa loppet. Alla våra säkerhetsnät är testade och certifierade enligt de senaste säkerhetsstandarderna för att säkerställa att du får den bästa möjliga skyddslösningen. 

Funktioner och egenskaper 

Våra säkerhetsnät erbjuder hög hållbarhet tack vare användningen av robusta material som tål tuffa förhållanden och långvarig användning. Flexibiliteten hos våra nät gör det möjligt att använda dem i olika miljöer och för olika ändamål. De är enkla att installera och kräver minimalt underhåll, vilket sparar både tid och kostnader. Våra säkerhetsnät är också testade och certifierade enligt de senaste säkerhetsstandarderna, vilket garanterar att de erbjuder bästa möjliga skyddslösning. 

Användningsområden 

 • Byggarbetsplatser: Skyddar arbetare och förbipasserande från fallande föremål. 
 • Lager och logistik: Förhindrar att varor faller från hyllor och skadar personal eller utrustning. 
 • Fabriker och industrimiljöer: Används för att skapa säkra arbetsområden och förhindra olyckor. 

Säkerhet först 

På Industrinät är säkerheten alltid vår högsta prioritet. Vi är engagerade i att tillhandahålla produkter som hjälper till att skapa en trygg arbetsmiljö för alla våra kunder. Våra säkerhetsnät är noggrant testade för att uppfylla de strängaste säkerhetskraven och erbjuder tillförlitligt skydd där det behövs som mest. 

Beställ ditt säkerhetsnät idag 

Utforska vårt omfattande sortiment av säkerhetsnät och hitta den perfekta lösningen för dina behov. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb leverans för att möta dina krav. Beställ direkt från vår webbplats eller kontakta vårt kunniga kundtjänstteam för mer information och personlig rådgivning. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina säkerhetsbehov och ser fram emot att få bistå dig med vår expertis. 

 

Kundutlåtande fallskyddsnät Industrinät