Plattformsstege

Plattformsstegar: En säkerhetsguide

Industrinät och Esla är dedikerade till att förse våra kunder med ett omfattande utbud av trappstegar och arbetsplattformar som inte bara är prisvärda utan också säkra och pålitliga för både professionellt och personligt bruk. Vårt engagemang för säkerhet reflekteras i vår strikta efterlevnad av standarderna EN1313 och EN14122, samt vår ISO 9001:2015 certifiering. Detta för att du som användare kan känna dig trygg med varje steg du tar. Se mer exempel på arbetsplattformar här.

Minimering av fallrisker: Varje steg räknas

Fall från höjd är en av de vanligaste orsakerna till allvarliga arbetsplatsolyckor. Det är därför våra produkter, från mobila trappstegar till fasta arbetsplattformar, är designade med din säkerhet i åtanke. De mobila lösningarna ger flexibilitet och är lätta att flytta, medan de fasta installationerna erbjuder stabilitet och tillförlitlighet för regelbunden användning. Båda alternativen är tillverkade av lätta, men robusta material och är konstruerade för att minimera risken för fall.

Skyddsräcken och säkerhetsfunktioner

För att ytterligare förstärka säkerheten, inkluderar vårt sortiment trappstegar och plattformar både med och utan skyddsräcken. Skyddsräcken erbjuder ett extra lager av skydd mot fallolyckor, vilket är avgörande för arbete på höjd. För arbetsuppgifter där skyddsräcken inte är praktiska, tillhandahåller vi alternativ utan dessa, säkerställande att användaren har den flexibilitet som krävs för att utföra sitt arbete effektivt.

I linje med arbetsmiljöverkets riktlinjer

Esla och Industrinät tar Arbetsmiljöverkets riktlinjer på största allvar. Detta inkluderar regler om korrekt användning och placering av trappstegar för att minska risken för fall. Våra produkter är utformade för att uppfylla och överträffa dessa riktlinjer, med fokus på stabilitet, styrka och användarsäkerhet. Vi uppmuntrar alla våra kunder att följa dessa bästa praxis när de använder våra trappstegar och plattformar.

Esla: Ditt val för säker åtkomst på höjd

Vårt engagemang för säkerhet slutar inte vid försäljning. Vi erbjuder omfattande stöd och rådgivning för att säkerställa att du väljer rätt produkt för dina specifika behov. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina arbetsmål på det säkraste och mest effektiva sättet.

Upptäck vårt sortiment idag och ta ditt första steg mot en säkrare arbetsmiljö med Esla