Plattformsstege

På Industrinät erbjuder vi ett omfattande utbud av plattformsstegar för att möta de specifika behoven inom olika branscher. Våra produkter är designade för att erbjuda säker och effektiv åtkomst till höga arbetsområden, oavsett om det gäller industriellt underhåll, byggnation eller lagerhantering. Våra plattformsstegar är robusta och pålitliga, tillverkade för att klara tuffa arbetsmiljöer och frekvent användning. 

Arbetsplattformar och trapptege med eller utan plattform och räcken

Plattformsstegar anpassade för varje behov 

Brett sortiment 

På Industrinät erbjuder vi ett omfattande utbud av plattformsstegar för att möta de specifika behoven inom olika branscher. Våra produkter är designade för att erbjuda säker och effektiv åtkomst till höga arbetsområden, oavsett om det gäller industriellt underhåll, byggnation eller lagerhantering. Våra plattformsstegar är robusta och pålitliga, tillverkade för att klara tuffa arbetsmiljöer och frekvent användning. 

Anpassningsbara lösningar 

Vi förstår vikten av att ha rätt verktyg för jobbet. Därför erbjuder vi en unik konfigurator som gör det möjligt för våra kunder att skräddarsy sina plattformsstegar. Detta inkluderar anpassningar gällande plattformshöjd, lutning på trappan och tillägg av säkerhetsfunktioner såsom räcken och halkskydd. Denna flexibilitet säkerställer att våra kunder kan designa en plattformsstege som perfekt passar deras specifika arbetsuppgifter och säkerhetskrav. 

Leverantören Esla 

Industrinät är stolta över att samarbeta med Esla, en framstående europeisk tillverkare känd för sin innovation och höga kvalitet inom stegar och arbetsplattformar. Esla är certifierade enligt ISO 9001:2015, vilket garanterar att varje produkt uppfyller internationella standarder för kvalitet och säkerhet. Esla har lång erfarenhet av att utveckla och tillverka lösningar som kombinerar robusthet, funktionalitet och användarvänlighet, vilket gör dem till en idealisk partner för att leverera högkvalitativa plattformsstegar och andra arbetsplattformar som möter kraven från olika industrier och användningsområden. 

Höga säkerhetsstandarder 

Alla plattformsstegar från Industrinät uppfyller strikta säkerhetsstandarder och är tillverkade för att maximera användarsäkerheten. Produkterna är utformade med stabila konstruktioner och material av högsta kvalitet för att säkerställa långvarig hållbarhet och säker användning. Vi är engagerade i att leverera lösningar som inte bara möter utan överträffar de högsta säkerhetskraven inom branschen. 

Mobilitet och stabilitet 

Oavsett om det är mobila plattformsstegar för flexibel användning i varierande miljöer eller fasta lösningar för kontinuerlig tillgång till höga arbetsnivåer, erbjuder Industrinät produkter som kombinerar lätthanterlighet med robust konstruktion. Våra plattformsstegar är designade för att vara enkla att förflytta samtidigt som de bibehåller maximal stabilitet och säkerhet. 

Hållbarhet 

Industrinät tar miljöansvar på allvar. Våra plattformsstegar är tillverkade av hållbara och återvinningsbara material, vilket bidrar till reducerad miljöpåverkan och förbättrad hållbarhet. Genom att använda högkvalitativa material som aluminium säkerställer vi att våra produkter inte bara är lätta och starka utan också miljövänliga. 

Användningsområden 

Industrinät erbjuder plattformsstegar som är perfekta för en rad olika användningsområden: 

  • Byggbranschen: Perfekt för säker tillgång till höga arbeten såsom fasadarbete, takläggning och målning. 
  • Tillverkningsindustrin: Används för installation och underhåll av maskiner samt åtkomst till höga lagerhyllor. 
  • Lagerhantering: Effektiviserar arbetet med att nå högt placerade varor och underlättar inventering. 
  • Detaljhandel: Används för att arrangera och underhålla högt placerade skyltar och lagervaror. 
  • Evenemangsorganisation: Nyttig för upprättande och nedtagning av scenutrustning, ljussättning och dekorationer på säkra höjder. 
  • Underhåll av fastigheter: Används för allt från rengöring av takrännor till installation och reparation av luftkonditioneringsenheter. 
  •  

Välj Industrinät för dina plattformsstegar 

Industrinät Nordiska Nätlösningar AB är dedikerade på att erbjuda plattformsstegar som inte bara möter utan överträffar branschens säkerhetsstandarder. Med ett starkt fokus på kundanpassning, kvalitet och hållbarhet, är vi ett självklart val för företag och individer som söker effektiva och säkra lösningar för arbete på höjd. 

Kontakta oss 

För mer information om vårt sortiment av plattformsstegar, kontakta oss på Industrinät direkt via mail. Vi är redo att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina specifika behov och säkerställa att ditt arbete kan utföras både effektivt och säkert.