Industrinät - Ett företag som räddar liv och förhindrar olyckor

Industrinät Nordiska Nätlösningar

Industrinät, ett familjeföretag beläget i Västsverige, är sedan 2023 en del av Karlberg Investment. Vi är stolta över att tillhandahålla en bred portfölj av produkter och tjänster till företag över hela Norden. Vårt erbjudande inkluderar skräddarsydda lösningar som installation, regelbundna besiktningar och expertkonsultationer. Säkerhet är vår främsta prioritet, och i linje med detta åtagande samarbetar vi uteslutande med certifierade, ledande tillverkare, både inom och utanför EU.

Våra produkter inkluderar specialanpassade nät, utformade för att möta era specifika behov, komplett med professionellt påsydda avslutningskanter. Alternativt kan vi erbjuda nät i helrulle. Vår expertis sträcker sig även till tjänster som installation och besiktning, för att säkerställa att allt fungerar felfritt.

För att understryka vårt engagemang för kvalitet och säkerhet är vi stolta över att meddela att våra produkter uppfyller stränga branschstandarder och certifieringar, inklusive EN1263-1 och 2 för säkerhet i nätanvändning, REACH och OEKO-TEX för miljö- och människosäkerhet, samt att våra nät är flamskyddsklassade för extra skydd.

Om ni behöver hjälp med installation, besiktning, eller andra tjänster, tveka inte att kontakta Daniel Olsson på daniel.olsson@industrinat.se, eller någon i vårt team på telefon 031-7884512. Utforska gärna våra referenser och tidigare projekt för ytterligare insyn i vårt arbete.

Se våra referenser som du når om du klickar här.

Daniel Olsson

Daniel Olsson

Välkomna med era frågor

Låt oss berätta lite om vårt arbete

Vi skall blir bättre – alltid. Vi bryr oss om medmänniskor och vårt samhälle. Hållbarhet, säkerhet och miljö i fokus.
Glädje och nyfikenhet genom god gemenskap och en
win-win mentalitet gentemot kollegor, kunder och leverantörer.

10 år

Vårt bolag startade 2013. Industrinät verkar för att alla skall känna sig säkra på sin arbetsplats. Vi vill också arbeta med hållbara material. 

Det bästa med Industrinät är att vi levererar riktigt bra resultat i termer av räddade liv och förebyggande av olyckor. Det har vi bevis på. 

500 projekt

För oss är det viktigaste inte hur många projekt vi har, utan nivån av förtroende våra kunder känner för våra projekt. Om vi inte är nöjda, kan vi inte heller förvänta oss att våra kunder ska vara det. Vi strävar efter att uppnå och bibehålla ett högt förtroende från våra kunder, vilket vi ser som avgörande.

3000 kunder

Vi levererar till Sverige största byggbolag, installationsföretag, kommuner, anläggninsföretag, arkitekter mfl men ingen kund är för liten eller för stor för oss.
Alla är välkomna och vi svarar snabbt – alltid.

10 fabriker

Fair play och win win genomsyrar all vår verksamhet. Detta betyder även att vi ser till att våra fabriker och de som jobbar där har goda villkor. Vårt fokus är på vårt geografiska närområde dvs inom Europa.