Våra produkter är idealiska för en mängd olika användningsområden och är tillgängliga som stanadard produkter eller anppasast efter just era övenskemål. Enkelt och smidigt som det skall vara.

Med kvalitet och säkerhet som våra kärnvärden, är Industrinät stolt över att uppfylla industrins högsta standarder. Vi är fullt certifierade enligt EN1263-1 och 2 för personligt fallskydd, M1 och B1 för brandsäkerhet, och uppfyller även OEKO-TEX 100 och REACH för miljövänlighet. Dessutom är alla våra samarbetsfabriker ISO-certifierade, vilket garanterar toppkvalitet och etisk produktion.

 

Vårt europeiska fokus, med en stark närvaro i Spaniens Alicante-region, liksom partnerskap med fabriker i Belgien, Tyskland, England och Norge, försäkrar att vi lätt kan upprätthålla strikta standarder och kvalitetskontroller.

Kontakta oss idag för gratisprover och expertisrådgivning. Vi är redo att assistera dig med omedelbar service via vår livechatt. Upptäck din kostnad effektivt med vår användarvänliga pris- och plankalkylator. Företagskunder har dessutom fördelen av att betala med 30 dagars faktura.

Gör ditt nästa projekt säkrare enligt arbetsmiljöverkets riktlinjer för kollektiva fallskydd, alltid kostnadseffektivt med Industrinäts professionella lösningar. Låt oss starta en konversation direkt – för din och dina medarbetares säkerhet.