Installation

Installation Peab

Säkerställa högsta säkerhetsstandarder vid installation av skyddsnät är inte bara en fråga om kompetens utan också om att följa industristandarder. Hos oss på Industrinät är vi specialiserade på installation av skyddsnät enligt den erkända europeiska standarden EN1263-2. Denna standard garanterar att alla skyddsnät installeras med precision och omsorg för att maximera säkerheten på arbetsplatsen.

Vårt omfattande utbud av tjänster inkluderar inte bara professionell installation utan också arbetsledning och konsultation. Vi förstår vikten av flexibilitet i projekt och erbjuder därför arbetsledning för de kunder som föredrar att använda sina egna resurser. Vår expertis säkerställer att även de mest komplexa installationerna genomförs smidigt och effektivt.

Våra priser reflekterar vårt åtagande till kvalitet och säkerhet, med en generell prislista som varierar mellan 600 och 795 kr per timme beroende på projektets svårhetsgrad. Vi förstår att varje projekt är unikt, och vårt team är redo att anpassa våra tjänster efter era specifika behov.

För projekt som kräver resor tillkommer kostnader för resa, milersättning, restid, traktamente och eventuellt logi. Vi strävar efter att hålla dessa tilläggskostnader så transparenta och rimliga som möjligt, för att förenkla planering och budgetering för våra kunder.

Välj Industrinät för din nästa skyddsnätsinstallation för att säkerställa att ditt projekt inte bara uppfyller, utan överträffar, de säkerhetsstandarder som fastställts av EN1263-2. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och hur vi kan hjälpa till att göra din arbetsplats säkrare och mer effektiv.

Installation fågelskyddsnät