GDPR

Vi värnar om Er säkerhet.

Vi på Industrinät Nordiska Nätlösningar AB tar dataskydd och integritet på största allvar. Vi är noggrant utbildade i och följer strikt Personuppgiftslagen, som numera ersatts av GDPR (General Data Protection Regulation). Denna förordning är en omfattande lagstiftning inom EU som syftar till att skydda individens personuppgifter och integritet. Vi garanterar att all behandling av dina personuppgifter sker i enlighet med dessa bestämmelser.

Vår användning av personuppgifter är strikt begränsad till det som är nödvändigt för att kunna erbjuda och upprätthålla de tjänster vi tillhandahåller. Det inkluderar tjänster som kräver personlig data för effektiv kundhantering, hantering av reklamationer, samt uppfyllande av lagkrav såsom bokföringslagen. Vi strävar efter att lagra dina uppgifter under så kort tid som möjligt och endast så länge det är nödvändigt för dessa ändamål.

Som kund har du rätt att när som helst kontakta oss för att begära att dina personuppgifter raderas från våra system. Vi genomför regelbundna genomgångar och rensar aktivt bort data från kommunikationskanaler som e-post och SMS för att ytterligare skydda din integritet.

När det gäller fakturering använder vi Fortnox för att hantera våra faktureringsprocesser och Invoier för att i förkommande fall hantera fakturaöverlåtelser. Vill ni ha enbart fakturor direkfrån oss så går det bra att önska detta. Både Fortnox och Invoier uppfyller dock de höga kraven som ställs av GDPR, vilket garanterar att din information hanteras säkert och konfidentiellt. Om det skulle framkomma att någon av dessa parter inte följer GDPR-standarderna kommer vi att omedelbart vidta åtgärder för att korrigera detta.

Vi är också åtagit oss att säkerställa att dina personuppgifter inte används av tredje part utan ditt medgivande. Detta omfattar en strikt policy för att skydda dina uppgifter från obehörig åtkomst eller missbruk.

För våra nyhetsbrev, vi försäkrar att alla prenumeranter har anmält sig frivilligt och att det är tydligt och enkelt att avanmäla sig. Vi respekterar din rätt att välja vilken information du mottar och värnar om din rätt att när som helst dra tillbaka ditt samtycke.

Vår prioritet är att upprätthålla högsta möjliga standard för dataskydd och integritet, och vi är ständigt engagerade i att förbättra våra processer för att säkerställa att vi överensstämmer med de senaste bestämmelserna och bästa praxis inom detta område.”

Skip to content