Testa vår pris och plankalkylator här på sidan och se lite exempel på hur vi sätter upp fallskyddsnät. Välkomna att bolla era frågor kring fallskyddsnät med oss. Söker du efter nät som skall fånga upp fallande föremål ? Klicka här.

Fallskyddsnät som räddar liv

Fallskyddsklassat nät En1263-1
 • Art.I2005 Skyddsnät 5 mm 45 maska 112 kr /kvm

  Ett klassat nät som också används som person fallskyddsnät

 • Art.I2008 Skyddsnät 5 mm 60 maska 90 kr /kvm

  Ett klassat nät som också används som person fallskyddsnät

 • Art.I2005_2 Skyddsnät 5 mm 45 mm maska Flamsskyddsbehandlad M1 B1 Din402 kr 200/ kvm

  Skyddsnät för lättare fallande föremål samt en del av kombinationsnät

 • Art.I2004 Skyddsnät 5 mm 100 mm maska 60 kr / kvm

  Samtliga fallskyddsnät är klassade enligt En1263-1 samt sätt upp enligt EN1263-2 av firma med särskild kunskap kring fallskyddsnät enligt arbetsmiljöverkets riktlinjer.

Mer info från Arbetsmiljöverket finner du här.  

Se och kalkylera fler versioner av fallskyddsnät i vår pris och plankalkylator nedan under fliken priskalkylator.

Installationstjänst i hela Sverige.
Tillbehör och infästning anpassas och paketeras om så önskas.

Vi har klassat rep 30kN, klassade karbinhakar och schacklar. Varmgalvaniserad, elgalvanserat och A4 syrafast. 

 Installation från 600 kr / per / h + ev resa, logi, mil.

Alla priser ex moms.

Kontakta oss

Johan Stålfors
Johan StålforsProduktionschef Feldts fisk och skaldjur
Read More
"Vi är jättenöjda med den lösning som Industrinät har gett till oss"
Tomas Söderlund
Tomas SöderlundTungdykargruppen Stockholm
Read More
"Tidigare beställt nät är monterat sen ett tag tillbaka med mycket bra resultat. Under gårdagen stöp en hamnarbetare på en tamp och föll ner i nätet. Utan detta nät hade denna person ramlat rakt ner bland aktertrustrarna på fartyget. Summa sumarum så fungerar nätet mycket bra! Men nog om detta! Jag skulle vilja måttbeställa lite mera nät"
Philippe Ekholt
Philippe EkholtBergtekniker Sweco
Read More
"På Sweco bergteknik har man nyligen använt skyddsnät från Industrinät Nordiska och det blev skarpt läge direkt. Flera stenar på upp till 40 kg st föll från 3 meters höjd hamnade i nätet som stod emot helt enligt plan. Utan detta nätet hade vattenpumpar som leder ut dagvatten skadats."

Varför välja våra fallskyddsnät?

 • Högsta Säkerhetsstandarder: Tillverkade enligt EU-standarder, våra fallskyddsnät är designade för att erbjuda maximal säkerhet och hållbarhet.
 • Anpassningsbara lösningar: Storlekar är helt anpassningsbara
 • Enkel Installation: Våra nät är designade för snabb och enkel installation, vilket sparar värdefull tid på arbetsplatsen.
 • Expertsupport: Vårt team av experter är här för att ge råd och support, från urval till installation, för att säkerställa att ditt skydd är optimalt. Samtliga tillbehör, infästningsmetoder och infästning kan tillhandahållas av oss på Industrinät. 

Skydda dina medarbetare idag

Investera i de bästa fallskyddsnäten på marknaden och ge dina arbetare den säkerhet de förtjänar. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra produkter och hur vi kan hjälpa till att säkerställa din arbetsplats är säker och uppfyller alla regler och standarder.

Samtliga våra fallskyddsnät är certifierade enligt EN1263-1 och EN1263-2 och har har
OEKO TEX 100 Certifiering som bevis på att näten är fria från skadliga ämnen. Vi har även REACH certifiering på våra nät vilket innebär att inga av de ämnen som är föremål för särskild granskning enligt EU´s kemikalieinspektion ECHA finns med. Vi lämnar numera också pant på samtliga av våra nät. Syftet med detta är att nät som kanske ibland används under kortare projekt kommer nyttjas för återbruk innan de slutligen återvinns. Bättre för miljön !

Industrinät ger fri rådgivning kring fallskyddsnät så att ni antingen kan sätta upp näten själva eller anlita oss. Vi har särskild kunskap om skyddsnät enligt arbetsmiljöverkets rekommendationer.

De två vanligaste typerna av fallskyddsnät inom ramen för EN1263-1 är sk system U som avser sidoskydd och System S som avser horisontella nät som man skall kunna falla ner i och fångas upp av. System S har särskilda regler kring fri svikt under nätet beroende på fallhöjd samt krav på tillbehör och förankringar.
Kontakta oss för information om fallskyddsnät.

Vi erbjuder installation i flertalet städer i Sverige och tjänster som besiktning, certifiering, demontering och återbruk. Dessa tjänster har vi samlat under en tjänst som vi kallar för SAFT, Safety net as a service. Vill du se våra övriga nät ? Klicka här.

Skip to content