Fallskyddsnät som räddar liv

Fallskyddsnät 5 mm 45 mm maska grön
Fallskyddsnät är ett kollektivt skydd som inte kräver någon kompetens hos användaren. Det kan användas som primärt fallskydd eller som kompletterande sekundärt skydd tillsammans med tex personligt fallskydd eller räcken.
 • Art.I2005 Skyddsnät 5 mm 45 maska 112 kr /kvm

  Ett klassat nät som också används som person fallskyddsnät

 • Art.I2008 Skyddsnät 5 mm 60 maska 90 kr /kvm

  Ett klassat nät som också används som person fallskyddsnät

 • Art.I2005_2 Skyddsnät 5 mm 45 mm maska Flamsskyddsbehandlad M1 B1 Din402 kr 200/ kvm

  Skyddsnät för lättare fallande föremål samt en del av kombinationsnät

 • Art.I2004 Skyddsnät 5 mm 100 mm maska 60 kr / kvm

  Samtliga fallskyddsnät är klassade enligt En1263-1 samt sätt upp enligt EN1263-2 av firma med särskild kunskap kring fallskyddsnät enligt arbetsmiljöverkets riktlinjer.

Mer info från Arbetsmiljöverket finner du här.  

Se och kalkylera fler versioner av fallskyddsnät i vår pris och plankalkylator nedan under fliken priskalkylator.

Installationstjänst i hela Sverige.
Tillbehör och infästning anpassas och paketeras om så önskas.

Vi har klassat rep 30kN, klassade karbinhakar och schacklar. Varmgalvaniserad, elgalvanserat och A4 syrafast. 

 Installation från 600 kr / per / h + ev resa, logi, mil.

Alla priser ex moms.

Kontakta oss

Johan Stålfors
Johan StålforsProduktionschef Feldts fisk och skaldjur
Read More
"Vi är jättenöjda med den lösning som Industrinät har gett till oss"
Tomas Söderlund
Tomas SöderlundTungdykargruppen Stockholm
Read More
"Tidigare beställt nät är monterat sen ett tag tillbaka med mycket bra resultat. Under gårdagen stöp en hamnarbetare på en tamp och föll ner i nätet. Utan detta nät hade denna person ramlat rakt ner bland aktertrustrarna på fartyget. Summa sumarum så fungerar nätet mycket bra! Men nog om detta! Jag skulle vilja måttbeställa lite mera nät"
Philippe Ekholt
Philippe EkholtBergtekniker Sweco
Read More
"På Sweco bergteknik har man nyligen använt skyddsnät från Industrinät Nordiska och det blev skarpt läge direkt. Flera stenar på upp till 40 kg st föll från 3 meters höjd hamnade i nätet som stod emot helt enligt plan. Utan detta nätet hade vattenpumpar som leder ut dagvatten skadats."
Joakim Lindblom
Joakim LindblomKAEFER AB
Read More
Toppen att Industrinät kunder leverera 3600 kvm fallskyddsklassat nät så snabbt till vår beställare och Amazon projektet i Eskilstuna.
Kundutlåtande fallskyddsnät Industrinät

Funktioner och fördelar med våra fallskyddsnät

Anpassningsbara lösningar: Våra fallskyddsnät är fullständigt anpassningsbara för att möta de unika behoven hos varje projekt, stor eller liten.

Enkel installation: Designade för att kunna installeras enkelt och på ett säkert sätt vilket sparar tid och minskar arbetsbelastningen på arbetsplatsen. 

Expertstöd: Vårt team av exerter erbjuder rådgivning och support genom hela processen från val av lösing till installation. Vi tillhandahåller även nödvändig utrustning och infästningsmetoder för en sömlös och säkert slutresultat. 

För en säkrare arbetsplats

Investera i branschens bästa fallskyddsnät och erbjud dina arbetare den säkerhet de förtjänar. Våra nät är inte bara säkra och hållbara, utan också fria från skadliga ämnen, certifierade med OEKO TEX 100 och uppfyller REACH-certifieringen, vilket säkerställer att de är säkra för både människor och miljö. Dessutom erbjuder vi ett återvinningsprogram som främjar återanvändning och bidrar till en hållbar framtid. 

Expertis och service

Industrinät är inte bara en leverantör av fallskyddsnät; vi är också en partner i säkerhet. Med vår fria rådgivningstjänst kan du antingen välja att installera nätet själv eller anlita oss för jobbet. Vår djupa kunskap om skyddsnät, baserat på Arbetsmiljöverkets rekommendationer, säkerställer att du alltid får den bästa lösningen för ditt projekt. Dessutom erbjuder vi en unik tjänst, SAFT (Safety Net as a Service), som täcker allt från installation till besiktning, certifiering, demontering och återbruk i flera städer i Sverige. Klicka här för att läsa mer om SAFT. 

Upptäck alla våra nät

Oavsett ditt projekts storlek eller krav, har vi fallskyddsnät som passar. Våra nät är testade för att hantera fall av 100 kilo från 7 meters höjd, vilket gör dem till en essentiell del av varje säker arbetsplats. För att se hela vårt utbud och lära dig mer om hur vi kan skydda ditt projekt, klicka här. 

Välj Industrinät för dina fallskyddsnätsbehov och ta ett steg mot en säkrare och mer hållbar arbetsmiljö idag. 

Allmän översikt av våra Fallskyddsnät

Fallskyddsnät används i bygg- och industrisektorn för att skydda människor och föremål från att falla eller skadas. De är en kritisk komponent i säkerhetssystemen på arbetsplatser, särskilt i höghöjdsarbete. Materialkvalitet, maskstorlek och eventuell behandling (som flamskyddsmedel) är viktiga faktorer att överväga. 

Skyddsnät 5mm 45mm Maska 

Denna typ av nät är idealisk för områden där det finns en risk för fall av små till medelstora objekt. Den relativt täta maskan på 45mm är utformad för att fånga upp objekt och personer, vilket minskar risken för skador. 

Skyddsnät 5mm 45mm Maska – Flamskyddsbehandlad 

Denna variant av skyddsnät är inte bara tät för att fånga upp objekt effektivt utan är också behandlad för att vara flamsäker. Det är särskilt användbart i miljöer där det finns en risk för brand eller gnistbildning, vilket bidrar till en högre säkerhetsnivå. 

Skyddsnät 5mm 60mm Maska 

Med en större maskstorlek på 60mm är detta nät mer lämpat för att stoppa större föremål eller för användning i situationer där finmaskiga nät inte är nödvändiga. Det kan erbjuda en balans mellan luftflöde och skydd. 

Skyddsnät 5mm 100mm Maska 

Nät med en maskstorlek på 100mm är utformade för att stoppa större objekt eller användas där fullständigt fallskydd inte är nödvändigt men där det fortfarande finns behov av att fånga upp stora föremål. Detta kan vara lämpligt för vissa typer av lastskydd eller som en del av ett större säkerhetssystem. 

Viktiga överväganden 

Materialkvalitet: Se till att nätet är gjort av hållbart material som kan motstå de belastningar och miljöer det kommer att utsättas för. 

Certifieringar: Kontrollera att nätet uppfyller relevanta säkerhetsstandarder och certifieringar, som EN1263-1 för byggnätssäkerhet. 

Behandlingar: För miljöer med specifika risker, som brandrisk, är flamskyddsbehandlade nät ett måste.