Industrinät blir nordisk distributör för Esla trappstegar och plattformar

Industrinät är glada att meddela ett etablerat strategiskt samarbete med Esla, där Industrinät kommer att återförsälja och distribuera hela Eslas sortiment på den nordiska marknaden med fokus på Sverige, Norge och Finland. Säkra stegar och arbetsplattformar passar väl in i Industrinäts strategi om säkra premiumprodukter med certifikat och bevisat kvalitativa produkter tillverkade inom EU för EU:s inre marknad.

Att Esla finns i Spanien ser vi som en extra fördel eftersom vår huvudfabrik för våra certifierade skyddsnät ligger i Spanien. Detta ger oss logistiska fördelar när det gäller samtransporter, samt att vi har handlat med Spanien som produktionspunkt i över 10 år. Eslas fokus på aluminium i alla material ses som en stor fördel och vi vet från sportens sida hur viktigt det är med smidiga lösningar med relativt låg vikt samt att använda material som aluminium som inte rostar. Detta gör produkterna lämpliga för användning och/eller förvaring både inomhus och utomhus året runt.

Generellt sett har Spanien mycket hög kvalitet i sina specialiserade produktgrupper, god tillgänglighet och förstår kraven på certifikat, dokumentation och miljöengagemang. Dessutom upplever vi att spanska tillverkare erbjuder mycket valuta för pengarna, vilket ofta innebär att de har mer kostnadseffektiva lösningar jämfört med närmaste konkurrent.

Esla har satsat på ett funktionellt standardsortiment samt en avancerad konfigurator för att på ett enkelt sätt kunna skapa helt kundanpassade lösningar på bara några minuter. Detta är nästan identiskt med hur vi arbetar med våra nät.

Esla är känt för att erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa och funktionella stegar och arbetsplattformar anpassade för olika industriella behov. De viktigaste försäljningsargumenten för Esla-produkter inkluderar:

  • Diversifierat produktutbud: Esla erbjuder allt från bärbara stegar, fasta stegar för tillträde och arbete (som ofta används för att komma åt loft eller liknande platser), till mobila arbetsplattformar med olika breddalternativ (720 mm, 800 mm och 1500 mm) och specialkonstruerade fiberglasstegar för extra isolering och säkerhet.

  • Innovation och anpassningsbarhet: Med produkter som teleskopstegar, transformabla stegar och skyddade vertikala stegar, möter Esla specifika kundbehov och arbetsmiljöer. Produkterna är designade för att vara flexibla och lätta att använda, med tillbehör som transportlösningar, fästanordningar, komplement, stabilisatorer, förlängare och hjul för ökad mobilitet och användarvänlighet.

  • Säkerhet och kvalitetsstandarder: Alla Eslas produkter följer strikta säkerhetsnormer, inklusive EN-certifieringar, vilket garanterar högsta möjliga kvalitet och säkerhet. Detta inkluderar även specifika designfunktioner som steg med halkskydd och konstruktioner som möjliggör säker användning.

  • Specialiserade lösningar: Esla erbjuder även skräddarsydda lösningar genom deras konfigurator, vilket möjliggör skapandet av anpassade stegar som uppfyller unika kundkrav.

Dessa egenskaper gör Esla till ett smart val för företag som söker tillförlitliga, säkra och anpassningsbara lösningar för arbete på höjd inom olika industriella sektorer. För mer detaljerad information om Eslas produkteroch tjänster, besök deras officiella webbplats.