Arbetsplattform

Industrinät står i framkant när det gäller att erbjuda innovativa och säkra arbetsplattformar anpassade för en rad olika industriella och kommersiella användningsområden. Genom att kombinera kvalitet, flexibilitet och säkerhet, möjliggör deras sortiment av arbetsplattformar för användare att utföra sina arbetsuppgifter effektivt och säkert på olika höjder. 

Arbetsplattformar och trapptege med eller utan plattform och räcken

Arbetsplattformar anpassade för varje behov 

Brett sortiment 

På Industrinät erbjuder vi ett omfattande utbud av arbetsplattformar, inklusive både mobila och fasta modeller, för att möta de specifika behoven inom olika branscher. Våra produkter är tillverkade av Esla, en framstående europeisk tillverkare känd för sin innovation och höga kvalitet. 

Esla är ISO 9001:2015 certifierade, vilket garanterar att varje produkt uppfyller internationella standarder för kvalitet och säkerhet. Vårt sortiment sträcker sig från lätthanterliga, mobila lösningar som enkelt kan flyttas mellan arbetsområden, till robusta och permanenta installationer designade för regelbunden användning på fasta platser. 

Anpassningsbara lösningar  

Vi förstår vikten av att ha rätt verktyg för jobbet, därför erbjuder vi en unik konfigurator som gör det möjligt för våra kunder att skräddarsy sina arbetsplattformar. Detta inkluderar anpassningar gällande plattformshöjd, lutning på trappan och tillägg av säkerhetsfunktioner. Denna flexibilitet säkerställer att våra kunder kan designa en arbetsplattform som perfekt passar deras specifika arbetsuppgifter och säkerhetskrav. 

Höga säkerhetsstandarder 

Alla arbetsplattformar från Industrinät uppfyller EN1313 och EN14122 säkerhetsstandarder och är tillverkade av företaget Esla, certifierat enligt ISO 9001:2015. Produkterna är designade för att maximera användarsäkerheten, med stabila konstruktioner och material av högsta kvalitet. 

Mobilitet och stabilitet 

Vare sig det är mobila trappstegar och plattformar för flexibel användning i varierande miljöer, eller fasta lösningar för kontinuerlig tillgång till högre arbetsnivåer, erbjuder Industrinät produkter som kombinerar lätthanterlighet med robust konstruktion för maximal användarsäkerhet. 

Hållbarhet 

Industrinät tar miljöansvar på allvar. Vi använder hållbara och återvinningsbara material i vår produktion, och Esla använder aluminium i stor utsträckning på grund av dess lätthet, hållbarhet och återvinningsbarhet. Detta bidrar inte bara till reducerad miljöpåverkan utan förbättrar också den totala hållbarheten i våra produkter. 

 

Användningsområden 

Industrinät erbjuder arbetsplattformar som är idealiska för en rad olika användningsområden, från konstruktion och underhåll till lagerhantering och detaljhandel. Våra plattformar är speciellt utformade för att tillgodose behoven inom: 

 • Byggbranschen: Perfekt för säker tillgång till höga arbeten såsom fasadarbete, takläggning och målning. 
   
 • Tillverkningsindustrin, och även för evenemangsorganisationer där snabb och säker tillgång till högre höjder är nödvändig. Oavsett om det gäller installation av maskiner, underhåll av utrustning, eller tillgång till höga lagerhyllor, säkerställer våra arbetsplattformar att arbetet kan utföras på ett säkert och effektivt sätt. 
   
 • Lagerhantering: Effektiviserar arbetet med att nå högt placerade varor, underlättar inventering och optimerar lagerutrymmen. 
   
 • Detaljhandel: Används för att arrangera och underhålla högt placerade skyltar och lagervaror, särskilt i stora butiker. 
   
 • Evenemangsorganisation: Nyttig för upprättande och nedtagning av scenutrustning, ljussättning och dekorationer på säkra höjder. 
   
 • Underhåll av fastigheter: Används för allt från rengöring av takrännor till installation och reparation av luftkonditioneringsenheter. 

Välj Industrinät för dina arbetsplattformar 

Industrinät Nordiska Nätlösningar AB är dedikerade till att erbjuda arbetsplattformar som inte bara möter utan överträffar branschens säkerhetsstandarder. Med ett starkt fokus på kundanpassning, kvalitet och hållbarhet, är de ett självklart val för företag och individer som söker effektiva och säkra lösningar för arbete på höjd. 

Kontakta oss 

För mer information om deras sortiment av arbetsplattformar, kan du kontakta oss på Industrinät direkt via mail. Vi är redo att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina specifika behov och säkerställa att ditt arbete kan utföras både effektivt och säkert.