Fallskyddsnät, trappstegar & stegar med plattform från Industrinät

Industrinät erbjuder måttanpassade skyddsnät, arbetsplattformar samt tillbehör med eller utan installation.

Nyheter

Vår process

Vi startar med att titta på er utmaing eller mål. Detta går ibland via telefon eller ett enkelt teamsmöte på bara några minuter. Ibland behös det göras en lite mer grundlig analays som även inkluderar förbeiktning, uppmätning och riskbedömning osv. När den första analysen är klar förelår vi en väl avvägd lösning för ert projekt och en prisuppskattning eller fastpris tillsammans med tidsuppskattning för leverans eller genomförande om vi skall installera.

När vi skall installera startar vi med att titta på gjord analys och givna förutsättningar. Vilka resurser behövs, skall det vara personer utbildade före rope access, sky lift eller skall det installeras med mobil arbetsplattform eller säker stege med räcken ?  Finplanering görs gällande eventuell dokumentaiton, lokala kurser ( om det krävs ) samt upphandling av det som vi eventuellt inte har på lager görs av produkter och  tillbehör. På överenskommen tid sker installationen. Ofta har vi underentreprenörer på installation då vi är en projektledande organisation, men samtliga är certifierade av Industrinät och det är alltid Industrinät som har helhetsansvaret i de fall som order sänds direkt till oss.  Väl på plats genomförs alltid en ny riskbedömning som avgör om vi behöver göra några justeringar på plan eller inte. Säkerhet är vår högsta prioritet både för er som kund men även för våra medarbetare. Så regeln är enkel. Vi arbetar säkert enligt gällande lagar regler och riskbedömining. 

Industrinät genomför självklart alltid egenkontoller på genomförda installationer. I tillägg så vill vi att behörig peron(er) från kundsidan leveransgodkänner installationen på plats. Dokumentation kring uppsatta produkter överlämnas i anslutning såsom datablad, miljöcertifieringar osv. Om besiktning har valts så planläggs detta direkt.

Tidigare projekt

Röster från våra kunder

Följ oss på Linkedin och Instagram

NYHETSBREV

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Följ oss